skip to Main Content
Menu
Légkondicionáló tisztítás Budapesten
orion-taviranyito

1 ON/OFF:

Bekapcsolás, általában nagyobb és más színű mint a többi gomb.

2 MODE vagy
SYSTEM:

Üzemmód váltó gomb, ennek segítségével állíthatjuk a klímát automata, hűtés, fűtés, szárítás és sima ventilátor üzemmódba.

3 TEMP:

Hőfok állító gomb, gyakran nyíl alakú vagy hosszúkás gomb pár egymás alatt, vagy egymás mellett. A beállított értékkel a helység kívánt hőfokát határozzuk meg, a kifújt levegő hőmérsékletét csak az inverteres készülékeknél befolyásolja, ott is csak kis mértékben.

4 FAN vagy
AIR SPEED:

A ventilátor fordulatszámát szabályozhatjuk kicsi, közepes, nagy és automata fokozatokban. Automata fokozatban a ventilátor sebessége a hűtési/fűtési igény mértékének megfelelően változik.

5 SWING:

A légterelő lapátot mozgatja, egy gombnyomásra elindul és folyamatosan le-föl pásztáz, a következő gombnyomásra megáll az aktuális pozícióban. Újabb típusoknál az oldalirányú légterelést is lehet állítani a távirányítóval.

6 SLEEP:

Alváshoz ajánlott, kb. 7 órás program. 4-5 óra után óránként emel a hőmérsékleten 1-1°C-t, majd kikapcsol.

7 POWERFULL
vagy TURBO:

Kb. 30 percig csúcsra járatja a kompresszort, így a légkondi a maximum teljesítményét nyújtja. Miután lejár a program, a gép visszaáll az eredeti beállításra, de van olyan gép ahol egyszerűen csak a maximumra tolja a beállításokat.

 I-FEEL:

A távirányítóban lévő hőmérő alapján működik a klíma. A helység túlsó végébe is lerakhatja a távirányítót, ami az ottani hőmérsékletet figyelve vezérli a légkondit, csak akkor működik, ha a távirányító folyamatosan látja a beltéri egységet.

 Timer:

Az időzítő segítségével be és kikapcsolhatjuk a légkondicionálónkat.
Két fajta időzítőt különböztethetünk meg. Az óra alapú időzítő a beállított időben kapcsol mint egy ébresztő óra, míg a számláló alapú időzítőnél, úgy mint a mikrohullámú sütőknél is, a beállítás pillanatához képest kell meghatároznunk, hogy hány óra múlva kapcsoljon ki vagy be a klíma.

midea-taviranyito
Back To Top